Alle categorieën
Nieuws

MES – Een nieuwe digitale technologie voor productie om onze efficiëntie te verbeteren

Tijd: 2023-08-01 Hits: 21

    we zijn erg blij om aan te kondigen dat ons bedrijf op 1 augustus 2023 met succes het nieuwste MES-systeem heeft gebruikt om onze productie-efficiëntie te verbeteren.

 

    MES is de uitvoeringslaag tussen de planningslaag en het veldautomatiseringssysteem en is voornamelijk verantwoordelijk voor het productiebeheer van de werkplaats en de uitvoering van de planning. Een goed ontworpen MES-systeem kan managementfuncties zoals productieplanning, producttracking, kwaliteitscontrole, analyse van apparatuurfouten, netwerkrapportage, enz. integreren op een uniform platform, waarbij gebruik wordt gemaakt van een uniforme database en netwerkverbinding om informatiediensten voor werkplaatsbeheer voor de productie te bieden. afdelingen, kwaliteitsinspectieafdelingen, procesafdelingen, logistieke afdelingen, enz. tegelijkertijd. Het systeem helpt bedrijven bij het implementeren van een volledige gesloten-lusproductie door de nadruk te leggen op de algehele optimalisatie van het productieproces, en helpt bedrijven bij het opzetten van een geïntegreerd en realtime ERP/MES/SFC-informatiesysteem.

 

    Met behulp van deze technologie kunnen we de muur tussen klanten en werkplaatsproductie doorbreken, communiceren via ERP, niet alleen onze klanten kunnen de productievoortgang en efficiëntie van de producten in de eerste keer begrijpen, maar ook de productiestrategie op tijd aanpassen om de productie-efficiëntie te verbeteren.

Proflex MES4Productie11Productie22Productie33

Populaire categorieën